Rooster

Kies hieronder jouw les en moment uit! 

Lessen

Omnia Shape

Wil jij je plezier hebben in het sporten, fit voelen en er ook zo uitzien? Dan is Omnia Shape wat voor jou. Tijdens deze training draait het om verzuring en wordt er gebruik gemaakt van de Omnia Tools. Deze les is laagdrempelig, maar ook uitdagend. Door de opbouw van de oefeningen kan iedereen op zijn of haar eigen niveau meedoen. Van topsporter tot ‘couch-potato’: iedereen is welkom!

OMNIA HITT

Kom jij trainen om zoveel mogelijk calorieën te verbranden en lekker te zweten? Vind je het lekker om ook aan je conditie te werken? Dan is de Omnia HITT training een training die bij jou past. Tijdens de HITT training wordt er gebruik gemaakt van de Omnia Tools, maar zal je ook trainen met je eigen lichaamsgewicht. Doordat er geen zware gewichten aan bod komen, is deze les zowel voor de beginnend sporter als de getrainde sporter een ideale les.Wij zorgen er voor dat je met een voldaan gevoel de les uit stapt.

Omnia B.B.B

Lekker op weg met afvallen en fitter worden, maar nog steeds wat irritante kilo’s op je ‘probleemgebieden’: Buik, Billen en Benen? De Omnia B.B.B. is dé les om daar vanaf te komen. Met verschillende kracht- en conditie-oefeningen pakken we deze gebieden gericht aan en gaat het om de verzuren van je lower body. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van de Omnia, maar ook van de dumbells en kettlebells.

Omnia POWER

Wil jij je focussen op spierkracht en (technisch) beter worden in de big lifts zoals squats? Dan is de Omnia Power de les voor jou! In deze les word er fanatiek getraind en zal je uitgedaagd worden om je eigen grenzen te verleggen met intensieve oefeningen en gewichten die je zelf misschien niet voor mogelijk had gehouden. In deze les zal er gebruikt gemaakt worden van de Omnia Tools, maar ook zal er getraind worden met dumbells, halters en kettlebells.

METCON

Metcon staat voor Metabolic Conditioning, het activeren en mobiliseren van je spieren staat hierbij centraal. Het zenuwstelsel en de vrijmaking van energie om lekker te trainen heeft even nodig. Dit proces word ook versneld door het doen van soortgelijke oefeningen of het gebruiken van soortgelijke spiergroepen als in de kern van je training. Een Metcon bestaat uit een 4 tot 6 tal oefeningen die een aantal rondes achter elkaar word herhaald, de werktijd in een ronde is 30 seconden en de rusttijd is slechts 10 seconden. Kortom, een Metcon is een effectieve manier om je lichaam alvast voor te bereiden op een vet verbrandende en spieropbouwende training.

Starten met sporten

“Samen werken aan jouw lijfkracht!””