Uw professionals

Het team van LIJFKRACHT staat dagelijks klaar voor vragen, advies, motivatie, begeleiding of een lekker drankje in de lounge.

Om alvast een indruk van ons te krijgen, stellen we onszelf graag even aan je voor.

Jouw doelstelling is onze uitdaging. LIJFKRACHT is er voor jou, en we helpen je dan ook graag verder!

Specialisaties

Elke klant is uniek en heeft zijn of haar eigen doelstellingen. Gepaard met de beginsituatie en het verleden, maakt het dat er een grote verscheidenheid aan kennis nodig is om in de behoefte van alle klanten te voorzien.

Het team van LIJFKRACHT bestaat daarom ook uit toppers met allen een of meerdere specialisaties. Welke trainer past het beste bij jou?

Het team uitgelicht

Marcel Eigenaar

Vanuit mijn ervaring als fysiotherapeut zag ik in 2004 kansen op de fitnessmarkt. Sinds die tijd heb ik met veel plezier meerdere fitnessclubs opgezet. Momenteel stop ik met veel plezier mijn passie en energie in Lijfkracht! Mijn passie zit voornamelijk in het ontwikkelen en opzetten van vernieuwende fitnessconcepten qua design en uitstraling. Ook het optimaliseren van bedrijfsprocessen vind ik een uitdaging en haal daar veel voldoening uit.

Jim Eigenaar

Passie voor sport en ondernemerschap zijn mij op het lijf geschreven. Werken aan de gezondheid van mijzelf en andere geeft energie en de voldoening die ik in mijn werk zoek. Het is mijn doelstelling om de gezondheid, fitheid en leefstijl van de mensen uit de omgeving van Lijfkracht te verbeteren. Ik help je graag, dus wacht niet langer en kom langs!

Mark Fitnessmanager en Personal trainer

Er is voor mij niks mooiers dan iemand zich zien ontwikkelen op zowel mentaal als lichamelijk vlak. Fitness is geschikt voor iedereen en dat is ook het mooie van ons beroep. Onze klantenkring is zeer gevarieerd en ik geniet ervan om voor iedereen iets te kunnen betekenen. Dus wil jij lekkerder in je vel zitten, sterker worden, meer zelfvertrouwen krijgen en je vooral beter voelen spreek mij dan een keer aan en ik help je graag op weg!

Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Daimian Fitnessmedewerker en Personal trainer

Als personal trainer & fitnessinstructeur ben ik verantwoordelijk voor fitness begeleiding en streef ik er naar dat mijn klanten gemotiveerd en tevreden zijn. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen als trainer om zo nog beter klanten te kunnen begeleiden. Mijn doelstelling is die van jou te behalen.Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Sam Fitnessmedewerker en Personal trainer

Mijn motto is motivatie door educatie. Ik vind het namelijk belangrijk dat mensen zich bewust worden van hun leefstijl. Ben jij een doener? Laat mij dan jouw plan uitdenken en je op weg te helpen naar op zowel mentaal als lichamelijke ontwikkeling. De liefde voor dit vak is ontstaan door het kunnen inspireren tot actie met als gevolg de waardering die ik ervoor krijg als reactie. Ben je enthousiast geworden? Stap dan op mij af en laten we jouw doelstelling samen waarmaken!

Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Tom Fitnessmedewerker en Personal trainer

Sinds een begin 2016 weet ik het zeker: mijn passie ligt in de wereld van fitness. Bij Lijfkracht heb ik mijzelf ontwikkelt tot een volwaardig fitnessmedewerker en personal trainer. Ik vind niets leuker dan andere mensen helpen hun sportieve doelen te bereiken en zich fit te laten voelen. Hierbij benader ik iedereen op een persoonlijke en uitdagende wijze. Een gezellig praatje of gewoon iets vragen hoort daar natuurlijk ook bij!

Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Lotte Fitnessmedewerker en Personal trainer

Waar ik voorheen aan teamsporten deed, haal ik nu mijn voldoening uit krachttraining in de zaal. Uiteindelijk ben ik dan ook van een rechtenstudie overgestapt naar ‘’Sportkunde’’, om zo van mijn passie, mijn werk te kunnen maken. Door middel van doelgerichte training en persoonlijk advies op het gebied van voeding en training, help ik jou graag naar het gewenste resultaat. Ik wil laten zien dat trainen niet alleen een noodzaak is, maar ook leuk kan zijn en bij iedereen in de leefstijl past.

Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Annemarie Fitnessmedewerker en Personal trainer

Als jong meisje van 16 jaar ben ik begonnen met werken in de fitnessbranche en wist ik dat dit het geen was wat ik wilde gaan doen, mensen enthousiast maken voor bewegen in welke vorm dan ook. Ik geniet van mijn werk wanneer ik klanten kan laten ervaren wat sport voor je kan doen, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Voor veel mensen is het gaan sporten een overwinning op zich, en daarom geeft het mij veel voldoening als men dit mede dankzij mij blijft doen omdat men het plezier erin heeft gevonden.

Werkzaam in: Zaandam

Mick Fitnessmedewerker

Met mijn passie voor sport is het trainerschap mij op het lijf geschreven. Momenteel volg ik mijn studie aan de ALO. Toen ik begon aan een extra opleiding aan de National Academy of Sports Medicine kreeg ik bij Lijfkracht de kans om mijzelf verder te ontwikkelen. Nu dit zo mooi zijn vruchten voor mij heeft afgeworpen wil ik ook graag jou aanmoedigen en helpen om je kans te pakken en jezelf zowel fysiek als mentaal optimaal te ontwikkelen.

Werkzaam in Wormer en Zaandam

Xandra Receptioniste

Het voelt goed om gezond te eten en lekker te sporten. De gezonde levensstijl die ik hanteer wil ik daarom graag samen met het team van Lijfkracht op jou overbrengen! Ik sta klaar bij de receptie om al jouw vragen over deze nieuwe sportbeleving te beantwoorden. Daarnaast is er bij Lijfkracht de ruimte om na het sporten nog even te socializen.Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Elena Receptioniste

'Hi! Door de relaxte sfeer die er bij Lijfkracht hangt, werk en sport ik er met veel plezier. Ik hoop dit ook op jou over te kunnen brengen. Daarnaast is het werken als receptioniste een leuke afwisseling naast mijn studies bewegingswetenschappen en geneeskunde. Heb je vragen over Lijfkracht of zin in een lekker drankje na je training? Dan sta ik voor je klaar bij de receptie in Wormer of Zaandam!'


Werkzaam in: Wormer en Zaandam

Julia Receptioniste

Sinds januari is de vestiging van Lijfkracht in Zaandam geopend en mag ik het team van Lijfkracht versterken. Ik ben altijd in voor een praatje en vind het leuk om de passie voor sport te delen. Zelf ben ik fanatiek hockeyster en ben ik een paar jaar geleden begonnen met fitness. Daarnaast studeer ik sportmarketing en sta ik nu s'avonds en in de weekenden voor jullie klaar bij Lijfkracht. Mocht je vragen hebben of gezellig willen kletsen kom dan zeker even langs!

Werkzaam in Zaandam

Thijs Receptionist en stagiair Fitness

Ik doe de CIOS opleiding in Haarlem met als hoofdkeuze vak Fitness en Health en sinds begin 2016 heb ik mijn passie gevonden in fitness. Het is mijn doel om bij Lijfkracht ervaring op te doen om uiteindelijk een volwaardig trainer te worden. Tot die tijd help ik u graag achter de receptie of tijdens mijn stage. Als u vragen of hulp nodig heeft, of een leuk praatje wilt houden dan sta ik graag voor u klaar.


Werkzaam in Wormer en Zaandam

Lisanne Receptioniste

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al fanatiek aan het sporten geweest. Dit zijn altijd vooral teamsporten geweest. Ik vind het dan ook erg belangrijk en leuk om sportief bezig te zijn, en op deze manier fit te blijven. Ik hoop samen met het team van lijfkracht deze sportiviteit aan anderen over te brengen. Je bent dan ook van harte welkom om met vragen of een gezellig praatje bij mij langs te komen aan de balie!Werkzaam in Wormer

Faye Receptioniste

Sinds kort ben ik werkzaam als receptioniste bij de nieuwe vestiging in Zaandam. Het is leuk om te werken in zo’n sportieve omgeving waarbij iedereen erg gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen. Zelf heb ik 4 jaar geleden besloten dat het anders moest. Ik ben meer gaan sporten en gezonder gaan eten en heb op die manier heel wat kilo’s achter mij gelaten. Werken bij Lijfkracht betekend voor mij nog meer motivatie en inspiratie en ik hoop dat ik jullie daar in mee kan nemen!

Werkzaam in Zaandam

Lijfkracht - Veerdijk 39-D 1531 MS - Wormer - Wormer: 075 - 8881888 / Zaandam: 075-7728784
Ma - Vr van 07:00 tot 22:00 uur    Za - Zo 08:00 tot 15:00 uur
Fysiotherapie/Massage/Coaching? Maak nu een afspraak
Leuk dat je een dagpas aanvraagt!

Wij bieden topkwaliteit fitness, groepslessen en persoonlijk advies in een frisse en ontspannen omgeving. Wat jouw doelstellingen ook zijn, wij helpen je deze doelstellingen te bereiken! Wat we doen, doen we goed.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis dagpas

Vestiging