Aanbod en tarieven

Hoe werkt het?

Ieder nieuw abonnement begint met een startpakket en een abonnementskeuze:
(1) Selecteer het door jou gewenste startpakket, basis of volledig.
(2) Selecteer het door jouw gewenste abonnement, 1 maandelijks of per 12 maanden.
(3) Daltijden zijn ma-vr 7:00 - 16:00 en Za/Zo 10:00 - 15:00

12 maanden abonnement (dal/standaard) 32,50 / 34,95 per maand

Inclusief
 • Onbeperkt fitness en cardio
 • Onbeperkt groepslessen
 • Persoonlijke trainingsschema's
 • Bijna 2 maanden
  voordeel per jaar!

1 maand abonnement (dal/standaard) 37,50 / 39,95 per maand

Inclusief
 • Onbeperkt fitness en cardio
 • Onbeperkt groepslessen
 • Persoonlijke trainingsschema's
 • Een korte looptijd
  met veel vrijheid

volledig startpakket 50 eenmalig

Inclusief
 • Inschrijfgeld
 • Ledenpas
 • My wellness account
 • 1 x personal training bij
  een maand abonnement
 • 2 x personal training bij
  een 12 mnd abonnement

Basis startpakket 25 eenmalig

Inclusief
 • Inschrijfgeld
 • Ledenpas
 • My wellness account

Lijfkracht extra

Vanaf 30.- per afspraak bij Lijfkracht Extra

lijfkracht - Voedingsadvies

Koolhydraten of eiwitten, lightproducten, gluten….Zie jij door de bomen het bos niet meer? Of ben je gewoon op zoek naar handige tips? Laat je dan adviseren door een van onze voedingsadviseurs. Aan de hand van een voedingsdagboek en een persoonlijk gesprek, krijg je een duidelijk advies voor een voedingspatroon dat past bij jouw doelstelling en leefstijl.

lijfkracht - Personal training

Niet het gewenste resultaat, geen discipline of geen idee wat voor jou het beste werkt? Dan is een Personal trainer wellicht precies wat jij nodig hebt! Een personal trainer helpt je zowel binnen als buiten LIJFKRACHT met het bereiken van jouw doelen en stemt het programma naadloos voor je af. Bij 100% effort garanderen wij 100% resultaat!

lijfkracht - Trainingsadvies

Hulp nodig bij je schema, my wellness cloud of je trainingstechniek? Tijdens een trainingsadvies staan al jouw vragen met betrekking tot training en bewegen centraal. De trainer kan indien gewenst een volledig persoonlijk schema voor je maken, of bijvoorbeeld met de techniek van een aantal specifieke oefeningen aan de slag. Met een periodiek advies en verandering in trainingsprikkels is vooruitgang gegarandeerd!

lijfkracht - Lijfcheck

Regelmatig op de hoogte zijn van je fysieke status en trainingsresultaat bevordert niet alleen de motivatie, maar laat jou en je trainer ook zien of je de goede weg bent ingeslagen. Onder andere vetpercentage-, conditie- en maximale kracht testen vertellen ons wat we willen weten om jou goed te kunnen adviseren. Wij raden dan ook aan om eens per kwartaal een Lijfcheck te doen.

lijfkracht - Zonkracht

Vind jij het ook zo fijn om alvast een lekker kleurtje te hebben voor de zomer, of gewoon het hele jaar door een lekker getinte look te hebben? Probeer dan eens de professionele zonnebank van LIJFKRACHT. Onze Ergoline 600 Avantgarde is in menig zonnestudio te vinden en staat garant voor een mooie bruine tint. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, want al vanaf € 5,- per sessie staat onze bank tot jouw beschikking!

Ook voor niet-leden te reserveren!

lijfkracht - Sport specifiek advies

Trainen tijdens de zomer- of winterstop, of gewoon het hele jaar door om jouw sportprestaties te verbeteren? Kracht- en conditietraining bevorderen enorm de prestaties op het veld. De kans op blessures neemt af en je kunt gericht jouw zwakke punten te lijf gaan. Onze trainers helpen je graag een hoger niveau te bereiken!

lijfkracht - Bedrijfsfitness

Het is bewezen dat fitte werknemers beter presteren, minder vaak ziek en stressbestendiger zijn. Regelmatig bewegen is hierbij een noodzaak. LIJFKRACHT staat garant voor professionele begeleiding van uw werknemers tijdens het sporten en voorziet in leefstijl advies. Wij werken samen met Nationaal Gezondheids Plan (Intenz) en Bedrijfsfitness Nederland.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

lijfkracht - Mental Coaching

Je begint fanatiek met trainen, gedreven om je doelstellingen te behalen. Naarmate je langer sport merk je dat er steeds vaker andere afspraken voor het sporten gaan. Je voelt je moe, lusteloos en je vindt het lastig om je motivatie vast te houden. En wanneer je eenmaal een paar keer het sporten overslaat wordt de drempel om weer te gaan steeds hoger.

Herkenbaar? Wil je blijvende motivatie en consequent trainen? Dan is een gesprek met onze coach iets voor jou. Voor een mentale stok achter de deur en net een beetje extra geestkracht.

Lijfkracht - Veerdijk 39-D 1531 MS - Wormer - Wormer: 075 - 8881888 / Zaandam: 075-7728784
Ma - Vr van 07:00 tot 22:00 uur    Za - Zo 08:00 tot 15:00 uur
Fysiotherapie/Massage/Coaching? Maak nu een afspraak
Leuk dat je een dagpas aanvraagt!

Wij bieden topkwaliteit fitness, groepslessen en persoonlijk advies in een frisse en ontspannen omgeving. Wat jouw doelstellingen ook zijn, wij helpen je deze doelstellingen te bereiken! Wat we doen, doen we goed.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis dagpas

Vestiging